Dārzeņu sautējums "rudens veltes"

Sastāvdaļas

  • 225 g svaigi ziedkāposti
  • 220 g svaigi burkāni
  • 110 g zaļie zirnīši (saldēti)
  • 295 g svaigi baklažāni
  • 260 g svaigi kabači
  • 250 g paprika (sarkana vai dzeltena)
  • 30 g zaļumi (dilles)
  • 50 g eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Dārzeņus rūpīgi nomazgā.
  2. Baklažānus un kabačus sagriež nelielos gabaliņos. Ziedkāpostus sadala nelielās rozetēs.
  3. Burkānus un papriku sagriež salmiņos.
  4. Pievieno zaļos zirnīšus un visu uzmanīgi sajauc un pārlej ar ūdeni.
  5. Vāra 20 minūtes, tad nokāš un pievieno eļļu un zaļumus.
  6. Visu rūpīgi sajauc.
  7. Garšvielas pievieno pēc garšas.
  8. Kārto traukā un dekorē ar zaļumiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi