Salāti "cornetti e fungi"

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 180 g Pākšu pupiņas
  • 100 g Baravikas
  • 100 g Salātu lapas
  • 0.025 Brendijs 0,025 ml
  • Olīveļļa
  • Ķiploki
  • Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zaļās pākšu pupiņas (svaigas vai saldētas) novāra 5-7 minūtes.
  2. Baravikas jāsagriež gabalos un jāapcep olīveļļā. Uz šķīvja uzliek salātu lapas.
  3. Cepot baravikas, pannā pievieno novārītās zaļās pupiņas.
  4. Pievieno arī ķiploku, sāli un piparus pēc garšas. Pielej brendiju un turpina cept vēl 3-4 minūtes. Pagatavotos salātus novieto uz salātu lapām.
  5. Pēc izvēles var pievienot arī pētersīļus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi