Pelēko zirņu salāti

Sastāvdaļas

  • 70 g zirņu
  • 50 g bekona
  • 30 g sīpolu
  • 30 g kornišonu (pipargurķīšu)
  • 30 g šampinjonu
  • 2 g ķiploku
  • 5 g diļļu
  • 50 g majonēzes

Pagatavošana

1 min.
  1. Zirņus vāra gatavus, sīpolus sagriež ripiņās un cep, līdz tie kļūst kraukšķīgi, sacep bekonu, tad biezās ripiņās sagriež kornišonus un četrās daļās – šampinjonus.
  2. Sakapā dilles un ķiplokus, sajauc ar majonēzi un ar šo mērci aizdara salātus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi