Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkas karbonāde ar alus mērci

2006. gada 19. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Karbonādei kauliņus atdala un liek sautējamā traukā, pielej nedaudz ūdens, mīkstumu ieberzē ar sāli un melnajiem pipariem, liek sautējamā traukā kopā ar kapātu sīpolu, dažām ķiploku daiviņām, burkāniem un selerijas sakni.
2. Liek iesildītā cepeškrāsnī, cep 1 stundu, gaļu bagātīgi aplaistot ar alu.
3. Kauliņus izņem, šķidrumu kopā ar pievienotajiem dārzeņiem izberž caur sietu, pa daļām liek klāt sviesta.
4. Gaļu griež šķēlēs, pārlej ar mērci.
5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem
Uz augšu