Cūkas karbonāde ar alus mērci

Sastāvdaļas

  • 600 g karbonādes ar kauliņiem
  • Ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • Sīpols
  • Ķiploku daiviņa
  • Burkāns
  • Selerijas
  • 0.5 l alus
  • 100 g sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Karbonādei kauliņus atdala un liek sautējamā traukā, pielej nedaudz ūdens, mīkstumu ieberzē ar sāli un melnajiem pipariem, liek sautējamā traukā kopā ar kapātu sīpolu, dažām ķiploku daiviņām, burkāniem un selerijas sakni.
  2. Liek iesildītā cepeškrāsnī, cep 1 stundu, gaļu bagātīgi aplaistot ar alu.
  3. Kauliņus izņem, šķidrumu kopā ar pievienotajiem dārzeņiem izberž caur sietu, pa daļām liek klāt sviesta.
  4. Gaļu griež šķēlēs, pārlej ar mērci.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi