Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Kāpostu zupa ar alu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g kāposts
  • 50 g izkausēts sviests
  • Malti pipari
  • 2 gl. buljona no kubiņiem
  • 1 gl. alus
  • 1 ēd.k. miltu
  • 3 ēd.k. salda krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīki sagrieztai galviņkāpostai, pievieno izkausēta sviesta un nedaudz maltu melno piparu, sautē uz mazas uguns 15–20 minūtes, nepārtraukti maisot. Pievieno vāroša gaļas buljona (var būt arī no kubiņiem), turpina sautēt uz lēnas uguns vēl aptuveni stundu.
  2. Pielej glāzi alus, uzvāra, uztumē ar miltu, kas sajaukti ar salda krējuma.
  3. Maisot vāra vēl 10 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas