Kāpostu zupa ar alu

Sastāvdaļas

  • 500 g kāposts
  • 50 g izkausēts sviests
  • Malti pipari
  • 2 gl. buljona no kubiņiem
  • 1 gl. alus
  • 1 ēd.k. miltu
  • 3 ēd.k. salda krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīki sagrieztai galviņkāpostai, pievieno izkausēta sviesta un nedaudz maltu melno piparu, sautē uz mazas uguns 15–20 minūtes, nepārtraukti maisot. Pievieno vāroša gaļas buljona (var būt arī no kubiņiem), turpina sautēt uz lēnas uguns vēl aptuveni stundu.
  2. Pielej glāzi alus, uzvāra, uztumē ar miltu, kas sajaukti ar salda krējuma.
  3. Maisot vāra vēl 10 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi