Ķirbja plātsmaize

Sastāvdaļas

  • 400 g miltu
  • 25 g rauga
  • 1/4 ml piena
  • 70 g sviesta
  • 70 g cukura
  • 1/2 tējk. sāls
  • Pildījumam
  • 400 g sarīvēta ķirbja
  • 100 g cukura
  • 100 g saldā krējuma

Pagatavošana

60 min.
  1. Pagatavo rauga mīklu.
  2. Uzrūgušu mīklu izveltnē uz miltiem pārkaisītas virsmas plāts lielumā, veido maliņas, uzraudzē 10 minūtes.
  3. Tad pārklāj ar sarīvētiem ķirbjiem, pārkaisa ar cukuru, pārlaista ar saldo krējumu.
  4. Cep 30–40 minūtes 200–220 °C temperatūrā.

    Lai labi garšo!
    Cep 30–40 minūtes 200–220 °C temperatūrā.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi