Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ķirbja plātsmaize

Ķirbja plātsmaize

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g miltu
  • 25 g rauga
  • 1/4 ml piena
  • 70 g sviesta
  • 70 g cukura
  • 1/2 tējk. sāls
  • Pildījumam
  • 400 g sarīvēta ķirbja
  • 100 g cukura
  • 100 g saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pagatavo rauga mīklu.
  2. Uzrūgušu mīklu izveltnē uz miltiem pārkaisītas virsmas plāts lielumā, veido maliņas, uzraudzē 10 minūtes.
  3. Tad pārklāj ar sarīvētiem ķirbjiem, pārkaisa ar cukuru, pārlaista ar saldo krējumu.
  4. Cep 30–40 minūtes 200–220 °C temperatūrā.

    Lai labi garšo!
    Cep 30–40 minūtes 200–220 °C temperatūrā.

Lai labi garšo!

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas