Meloņu kompots

Sastāvdaļas

  • 2 nelielas melones
  • 1 ½ glāzes smalkā cukura
  • 1 glāze ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Nelielu gatavu meloni nomizo, sagriež nelielos četurstūrainos gabaliņos, apkaisa ar smalko cukuru, sakrata, lai melones gabaliņi apvārtītos ar cukuru, un noliek vēsā vietā apmēram uz 2 stundām.
  2. Uzvāra saldo sīrupu, noņem putas, verdošā sīrupā ieliek sagatavotās melones un pēc dažām sekundēm noņem no plīts.
  3. Uzliek vāciņu un ļauj pakāpeniski atdzist.

Komentāri

Edijs 2011. gada 7. augusts 21:35
pirmo reizi dzirdu tādu mērvienību- divas nelielas melones !!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi