Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Arbūzs ar liķieri

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g arbūza
  • 40 g smalkā cukura
  • 10 g liķiera vai konjaka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Arbūzu nomazgā, nomizo, mīkstumu sagriež gareniski vairākās daļās (atkarībā no arbūza lieluma) un rūpīgi attīra no sēklām.
  2. Katru arbūza gabalu sagriež 2 cm biezās šķēlītēs. Atsevišķi mērcei traukā pasniedz stipru cukura sīrupu ar liķieri.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas