Ar tomātiem sautēti baklažāni

Sastāvdaļas

  • 400 g baklažānu
  • 300 g tomātu
  • 4 ēdamkarotes augu eļļas
  • 150 g dienvidu mērces
  • 1 gl. buljona
  • 50 g loku
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 25 g salātu
  • Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Baklažānus nomizo, sagriež ripiņās.
  2. Tomātus pārgriež uz pusēm.
  3. Sagatavotos produktus apcep augu eļļā, ievieto seklā traukā, pārlej ar ūdeni atšķaidītu Dienvidu mērci, pieliek saberztu ķiploku, sāli, piparus un 10-15 minūtes sautē uz plīts vai cepeškrāsnī.
  4. Pasniedzot pārkaisa ar lokiem un grezno ar salātu lapām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi