Vistas gaļas fileja ar gailenītēm

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas (katra apmēram 180 g)
  • 10 –12 gailenītes
  • 10 –12 žāvētas plūmes bez kauliņiem
  • «Vegeta»
  • Apviļāšanai
  • 1 maza ola
  • Kviešu milti
  • Cepšanai
  • Augu eļļa
  • Sviests
  • Rotājumam
  • Salātu lapas
  • Krešu ziedi vai citi

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju viegli izdauza, pārkaisa ar «Vegetu», apviļā sakultā olā un miltos.
  2. Augu eļļā cep gaiši brūnas.
  3. Gailenītes vāra sālsūdenī.
  4. Žāvētas plūmes sakarsē sviestā.
  5. Ceptu fileju liek lēzenā šķīvī.
  6. Gailenītes un žāvētas plūmes saliek uz šķīvja blakus filejai un pārlej ar izkausētu sviestu.
  7. Pasniedz ar grauzdētām baltmaizes šķēlēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi