Auzu cepumi

Auzu cepumi
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 4 - 5 glāzes auzu pārslu
  • 150 g sviesta
  • 150 g cukura
  • Sāls
  • Citrona miziņa
  • 1 tējk. sodas
  • Drusciņ vanilīna
  • 2 olas
  • 2 ēd. k. miltu

Pagatavošana

90 min.
  1. Sviestu izkausē un atdzesē, pievieno cukuru, sāli, citrona miziņu, sodu, vanilīnu un saputo.
  2. Liek klāt olas, miltus un samaisa.
  3. Pēc tam ber klāt auzu pārslas.
  4. Noliek uz 1 stundu uzbriest.
  5. Cep 220C gaiši brūnus.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Arvis 8. februāris 17:24
Kā var stundu noturēt lai uzbriest neapēdot mīklu. Vnk tik garšīgi
Andris 2015. gada 17. marts 13:57
Garšīgākais, kas var būt!!!
Marks 2010. gada 22. jūlijs 23:12
Loti garsigi! :-)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi