Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Auzu cepumi

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 - 5 glāzes auzu pārslu
  • 150 g sviesta
  • 150 g cukura
  • Sāls
  • Citrona miziņa
  • 1 tējk. sodas
  • Drusciņ vanilīna
  • 2 olas
  • 2 ēd. k. miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Sviestu izkausē un atdzesē, pievieno cukuru, sāli, citrona miziņu, sodu, vanilīnu un saputo.
  2. Liek klāt olas, miltus un samaisa.
  3. Pēc tam ber klāt auzu pārslas.
  4. Noliek uz 1 stundu uzbriest.
  5. Cep 220C gaiši brūnus.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas