Viltotie kapostu titenji

Sastāvdaļas

  • 1 maza kāpostgalviņa
  • 500 gr. maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 2 -3 olas
  • 1 paciņa rīsu
  • 4 ēd.kar. tomātu pastas
  • 2 ēd.kar.skāba krējuma
  • Garšvielas,sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. sagriež kāpostu smalkās lencītēs un liek uz 15 minūtēm vārīties.Apcep malto gaļu ar sīpoliem,burkāniem un pašās beigās pievieno tomātu pastu,liek klāt kāpostiem.Izvāra rīsus gatavus atsevišķā kastrolītī.Izvāra olas arī atsevišķā kastrolītī.Kāpostiem pievieno gatavos rīsus,olas un garšvielas.Pavāra 5 minūtes un pašās beigās pievieno skābo krējumu,pasautē vēl 5 minūtes uz lēnas uguns un ir gatavs lietošanai.
  2. pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
  3. labu apetīti :))

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi