Gaļas un kāpostu kotletes

Sastāvdaļas

  • 300 g svaigu kāpostu
  • 300 g cūkas gaļas ( var būt trekna)
  • 3 ēd.k. pusvārītu rīsu
  • 2 olas
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Taukivielas - cepšanai
  • Rīvmaize
  • 2 ēd.k. asās tomātu mērces
  • 1 ēd.k. skābā krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostus sarīvē uz sakņu rīves, pievieno malto gaļu, sīki sagrieztu sīpolu, rīsu, olas, sāli, piparus un masu labi sastrādā.
  2. Veido kotletes, apviļā rīvmaizē un uz pannas sakarsētos taukvielās apcep br;ūnas.
  3. Katliņā uzkarsē tomātu mērci, atšķaida ar ūdeni, pievieno krējumu, sāli un saliek tajā kotletes, sautē 15 minūtes.
  4. Pasniedz ar v;ārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi