Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lieliskais dārzeņu un olu sacepums

2006. gada 19. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
20 min
1. Sīpolus nomizo, puravu noskalo un sagriež plānās sloksnītes.
2. Cukini un papriku noskalo, paprikai izņem sēkliņas.
3. Cukini un papriku sagriež kubiņos.
4. Augstmalu pannā sakarsētā eļļā apmēram 10 minūtes cep visus dārzeņus.
5. Uzkaisa sāli un piparus.
6. Olas pa vienai pārsit un uzlej dārzeņiem.
7. Jārīkojās uzmanīgi, lai nesašķīstu dzeltenumus.
8. Cep, līdz olas gatavas.
9. Tomātus noskalo, sagriež kubiņos un kārto starp olām.
10. Olas apkaisa ar malto papriku un rotā ar pētersīļiem.
11. Pasniedz ar maizi.
Uz augšu