-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Karstais liellopa gaļas gulašs
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
500 g liellopa filejas
-
5 marinēti gurķi
-
1 sīpols
-
300 ml saldā krējuma
-
Pipari
-
Čili garšviela
-
Ūdens pēc nepieciešamības
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Sagriež strēmelītēs. un cep 500 g liellopu fileju.
-
-
Kad gaļa apcepusies, pievieno sāli, piparus un čili pulveri. Pārlej ar nelielu daudzumu ūdens un sautē zem vāka 15 minūtes.
-
Kad ūdens iztvaikojis, pievieno sagrieztu sīpolu un visu strauji apcep. Tad pielej vēl nedaudz ūdens un sautē 5 minūtes.
-
Tad visam pievieno saldo krējumu un lielāko daļu gurķu. Visu kopā sautē 5 minūtes. Dažas gurķa šķēlītes atstāj pasniegšanai.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs