Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Karstais liellopa gaļas gulašs

2005. gada 13. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Sagriež strēmelītēs. un cep 500 g liellopu fileju.
2. Sagriež marinēto gurķi.
3. Kad gaļa apcepusies, pievieno sāli, piparus un čili pulveri. Pārlej ar nelielu daudzumu ūdens un sautē zem vāka 15 minūtes.
4. Kad ūdens iztvaikojis, pievieno sagrieztu sīpolu un visu strauji apcep. Tad pielej vēl nedaudz ūdens un sautē 5 minūtes.
5. Tad visam pievieno saldo krējumu un lielāko daļu gurķu. Visu kopā sautē 5 minūtes. Dažas gurķa šķēlītes atstāj pasniegšanai.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu