Karstais liellopa gaļas gulašs

Karstais liellopa gaļas gulašs
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopa filejas
  • 5 marinēti gurķi
  • 1 sīpols
  • 300 ml saldā krējuma
  • Pipari
  • Čili garšviela
  • Ūdens pēc nepieciešamības

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež strēmelītēs. un cep 500 g liellopu fileju.
  2. Sagriež marinēto gurķi.
  3. Kad gaļa apcepusies, pievieno sāli, piparus un čili pulveri. Pārlej ar nelielu daudzumu ūdens un sautē zem vāka 15 minūtes.
  4. Kad ūdens iztvaikojis, pievieno sagrieztu sīpolu un visu strauji apcep. Tad pielej vēl nedaudz ūdens un sautē 5 minūtes.
  5. Tad visam pievieno saldo krējumu un lielāko daļu gurķu. Visu kopā sautē 5 minūtes. Dažas gurķa šķēlītes atstāj pasniegšanai.

    Labu apetīti!
    Tad visam pievieno saldo krējumu un lielāko daļu gurķu. Visu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

tusnis 2009. gada 16. novembris 14:07
vai ta liellopu fileja nau gaļa?":))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi