Buberts 2 2

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes piena, 2ēdamkarotes miltu, 3ēdamkarotes cukura, 3 olas, ¼ tējkarotes sāls, 1tējkarote vaniļas cukura vai sasmalcinātu riekstu

Pagatavošana

1 min.
  1. Aukstu pienu sajauc ar miltiem, cukuru, olu dzeltenumiem un garšvielām. Katliņu izskalo ar ūdeni,lai piens nepiedegtu. Ielej piena maisījumu katliņā un uzvāra, visu laiku maisot ar koka karoti. Jāvāra uz mazas uguns līdz maisījums sabiezē. Olu baltumus saputo, līdz izveidojas biezas putas, un iemaisa nedaudz atdzisušā biezputrā.
  2. Bubertu ēd ar kompotu vai sulas mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi