Baklažāni pildīti ar malto gaļu

Baklažāni pildīti ar malto gaļu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 baklažāni
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 300 g maltas cūkgaļas
  • 2 ēd. k. skāba krējuma
  • 100 g siera
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

50 min.
  1. Baklažānus pārgriež uz pusēm un ar karoti izņemam mīkstumu.c
  2. Visu apsāla un uz 20 minūtēm noliek, lai pastāv.
  3. Sīpolu, burkānu un baklažāna mīkstumu sasmalcina un apcep.
  4. Atdzesē, klāt pieliek malto gaļu, krējumu, garšvielas.
  5. Sapilda baklažānu pusītēs un liek cepeškrāsnī cepties. Cep 20 minūtes 180 grādos, iepriekš sakarsētā krāsnī.
  6. Sarīvē sieru, cepšanas procesa beigās pārber pāri un cep vēl 10 minūtes.

    Labu apetīti!
    Sarīvē sieru, cepšanas procesa beigās pārber pāri un cep vēl...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Iveta 2016. gada 26. februāris 09:50
Ir labsssss
essa 2014. gada 21. septembris 16:30
Nu ŠIS ir kaut kas debešķīgs! ēdiens gan ir patrekns un sātīgs, tā kā klāt varētu ieteikt kādus svaigākus salātiņus un svaigu dzērienu, vai vīnu :)
Mairita 2012. gada 2. decembris 18:02
vienreizeeji.. man pat sanaca.. ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi