Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Baklažāni pildīti ar malto gaļu

Baklažāni pildīti ar malto gaļu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 baklažāni
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 300 g maltas cūkgaļas
  • 2 ēd. k. skāba krējuma
  • 100 g siera
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Baklažānus pārgriež uz pusēm un ar karoti izņemam mīkstumu.c
  2. Visu apsāla un uz 20 minūtēm noliek, lai pastāv.
  3. Sīpolu, burkānu un baklažāna mīkstumu sasmalcina un apcep.
  4. Atdzesē, klāt pieliek malto gaļu, krējumu, garšvielas.
  5. Sapilda baklažānu pusītēs un liek cepeškrāsnī cepties. Cep 20 minūtes 180 grādos, iepriekš sakarsētā krāsnī.
  6. Sarīvē sieru, cepšanas procesa beigās pārber pāri un cep vēl 10 minūtes.

    Labu apetīti!
    Sarīvē sieru, cepšanas procesa beigās pārber pāri un cep vēl...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābenes bez sāls ziemai

Skābenes bez sāls ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas