Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Baklažāni pildīti ar malto gaļu

2006. gada 19. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Baklažānus pārgriež uz pusēm un ar karoti izņemam mīkstumu.c
2. Visu apsāla un uz 20 minūtēm noliek, lai pastāv.
3. Sīpolu, burkānu un baklažāna mīkstumu sasmalcina un apcep.
4. Atdzesē, klāt pieliek malto gaļu, krējumu, garšvielas.
5. Sapilda baklažānu pusītēs un liek cepeškrāsnī cepties. Cep 20 minūtes 180 grādos, iepriekš sakarsētā krāsnī.
6. Sarīvē sieru, cepšanas procesa beigās pārber pāri un cep vēl 10 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu