Sākums > Receptes > Brokastis

Anšovu un tomātu omlete

2006. gada 19. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
35 min
1. Olas sakuļ ar pienu.
2. Pievieno sāli un baziliku.
3. Visu lej iezietā cepamajā traukā.
4. Trauku liek uz restītēm krāsns vidusdaļā.
5. Cep 175 grādu temperatūrā apmēram 15 minūtes.
6. Omletei nav jābūt gluži gatavai, tikai nedaudz sarecējusi.
7. Zivju filejas rūtiņās kārto uz omletes.
8. Tomātus noskalo un sagriež šķēlītēs.
9. Katrā rūtiņā liek tomātu šķēlīti.
10. Pārkaisa ar rīvētu sieru un cep krāsnī vēl 5-10 minūtes.
Uz augšu