Anšovu un tomātu omlete

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 400 g piena
  • Sāls ½ tējk. bazilika
  • 100 g anšovu fileju vai ķilavu
  • 1 -2 tomāti
  • 80 g rīvēta siera

Pagatavošana

35 min.
  1. Olas sakuļ ar pienu.
  2. Pievieno sāli un baziliku.
  3. Visu lej iezietā cepamajā traukā.
  4. Trauku liek uz restītēm krāsns vidusdaļā.
  5. Cep 175 grādu temperatūrā apmēram 15 minūtes.
  6. Omletei nav jābūt gluži gatavai, tikai nedaudz sarecējusi.
  7. Zivju filejas rūtiņās kārto uz omletes.
  8. Tomātus noskalo un sagriež šķēlītēs.
  9. Katrā rūtiņā liek tomātu šķēlīti.
  10. Pārkaisa ar rīvētu sieru un cep krāsnī vēl 5-10 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi