Garneles ar sarkanlapu salātiem

Sastāvdaļas

  • 250 g lobītu garneļu
  • 2 apelsīni
  • 1 gurķis
  • 1 sarkanlapu salātu galviņu
  • 50 g sasmalcinātu valriekstu
  • Mērcei
  • 1 ēd.k. svaigas apelsīnu sulas
  • ½ ēd.k. vīna etiķa
  • 3 ēd.k. olīveļļas
  • ½ tējk. karija
  • ½ tējk. sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Nomizo apelsīnus.
  2. Sagriež plānās šķēlītēs.
  3. Gurķi sagriež strēmelītēs.
  4. Salātus saplucina un pāmīšus ar garnelēm , apelsīnu šķēlītēm un gurķiem kārto lielā bļodā.
  5. Pārkaisa ar valriekstiem.
  6. Pudelē ar platu kakliņu liek mērces sastāvdaļas un skalina, līdz izveidojās viendabīga mērce.
  7. Mērci pārlej uz salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi