Šķiņķī ievīstīti sparģeļi

Šķiņķī ievīstīti sparģeļi
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 12 sparģeļi
  • 4 lielas šķiņķa šķēles
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • 1/2 tējk. balzāma vīna etiķa
  • Sāls

Pagatavošana

10 min.
  1. Sparģeļus 30 sekundes blanšē, tad strauji atdzesē aukstā, tekošā ūdenī.
  2. Šķiņķa šķēles liek uz gaļas dēlīša.
  3. Sparģeļus ietin šķiņķa šķēlēs.
  4. Uzkarsē pannā olīvēļu un strauji apcep sparģelu vīstoklīšus, cepot pārber ar lielu daudzumu sāls.
  5. Vīstokļus kārto uz četriem uzkodu šķīvjiem. Aprasina ar eļļu un vīna etiķi. Rotā ar siera šķēlītēm un zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Vīstokļus kārto uz četriem uzkodu šķīvjiem. Aprasina ar eļļu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi