Sardīņu sacepums

Sastāvdaļas

  • 4 vārīti kartupeļi
  • 200 -250 g sardīņu tomātu mērcē
  • 4 ēd,.k. tomātu kečupa
  • 2 ēd.k. sasmalcinātu diļļu
  • Ūdens
  • 2 ēd.k. rīvēta siera
  • 1 ēd.k. rīvmaizes

Pagatavošana

20 min.
  1. Kartupeļus sagriež šķēlēs un liek mazā, ieziestā cepamtraukā.
  2. Uz kartupeļiem liek sardīnes.
  3. Tomātu kečupu samaisa ar dillēm un nedaudz ūdens.
  4. Maisījumu izplāj uz zivīm.
  5. Sajauc rīvētu sieru un rīvmaizi.
  6. Ar maisījumu apkaisa sacepumu.
  7. Cep 225 grādu temperatūrā 10 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi