Tapenade

Sastāvdaļas

  • 2 ķiploku daiviņas
  • 300 g melno olīvu bez kauliņiem
  • 75 g anšovu
  • 1 ēd.k. kaperu
  • 1 tējk. svaigas cirtonu sulas
  • 50 g olīveļļas
  • Pasniegšanai un rotāšanai
  • Grauzdētas baltmaizes rikas
  • Zaļās olīves
  • Svaigs timiāns

Pagatavošana

15 min.
  1. Ķiploku nomizo.
  2. Virtuves kombainā samaļ visas izejvielas, izņemot eļļu.
  3. Motoram darbojoties, caur piltuvi tievā strūkliņā pievieno eļļu.
  4. Motoru darbina, līdz izveidojās stingra masa.
  5. Tapenadi uzziež uz grauzdētajām maizes rkām.
  6. Rotā ar zaļajām olīvām un timiāna zariņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi