Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Tapenade

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 ķiploku daiviņas
  • 300 g melno olīvu bez kauliņiem
  • 75 g anšovu
  • 1 ēd.k. kaperu
  • 1 tējk. svaigas cirtonu sulas
  • 50 g olīveļļas
  • Pasniegšanai un rotāšanai
  • Grauzdētas baltmaizes rikas
  • Zaļās olīves
  • Svaigs timiāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Ķiploku nomizo.
  2. Virtuves kombainā samaļ visas izejvielas, izņemot eļļu.
  3. Motoram darbojoties, caur piltuvi tievā strūkliņā pievieno eļļu.
  4. Motoru darbina, līdz izveidojās stingra masa.
  5. Tapenadi uzziež uz grauzdētajām maizes rkām.
  6. Rotā ar zaļajām olīvām un timiāna zariņu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas