Rozmarīna un šķiņķa uzkoda

Sastāvdaļas

  • 300 g sviesta mīklas
  • 1 ola
  • 4 ēd.k. ūdens
  • 1 tējk. sāls un piparu
  • 1 ķiploku daiviņa
  • Saišķītis salātu sīpolu
  • 1 ēd.k.svaiga vai 1 tējk. kaltēta rozmarīna
  • 50 g mandeļu
  • 50 g kūpināta šķņķa

Pagatavošana

30 min.
  1. No sviesta mīklas un cepampapīra izveltnē 30X20 cm lielu plāksni, to ar visu papīru novieto uz plāts.
  2. Olu sakuļ ar ūdeni.
  3. Pievieno sāli un piparus, kā arī izspiestu ķiploku.
  4. Noskalo un sasmalcina sīpolu gaišo daļu.
  5. Sasmalcina rozmarīnu un mandeles.
  6. Sīpolu, rozmarīnu un mandeles pievieno olu maisījumam.
  7. Ar iegūto masu apziež mīklu.
  8. Šķiņķi sagriež sloksnītēs, ar tām apkaisa ēdienu.
  9. Miklas plāksni cep krāsnī 225 grādos temperatūra apmēram 20 minūtes.
  10. Uzkodu sagriež kamēr vēl silta.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi