Saldēts kaviāra krēms

Sastāvdaļas

  • 100 g saldā krējuma
  • 50 g skābā krējuma
  • 100 g kūpinātu ikru pastas vai lašu ikru
  • 2 cieti novārītas olas
  • 2 ēd.k. sasmalcinātu diļļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Saldo krējumu saputo un samaisa ar skābo krējumu.
  2. Pievieno ikru pastu un labi samaisa.
  3. Olas noloba un sasmalcina ar nazi vai dakšiņu.
  4. Olas pievieno krējuma masai.
  5. Iemaisa dilles.
  6. Maisījumu iepilda apmēram litra tilpuma kēksa veidnē.
  7. Uz stundu liek saldētavā.
  8. Pa pusei Atkusušu ēdienu pasniedz , sagrieztu šķēlēs.
  9. Lieliska piedeva kaviāra kr;ēms būs jaunie kartupeļi un salātu lapiņas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi