Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltās gaļas risoto ar kariju

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 ēd.karote margarīna vai sviesta
  • 1 sīpols
  • 1 ēd.kar. karija
  • 500 g maltās gaļas
  • Apm. 170 g rīsu
  • 500 g dārzeņu buljona (no kubiņa)
  • Apm. 125 g saldētu zirņu
  • Apm. 200 g konservētas kukurūzas
  • ¼ tējkar. melno piparu
  • ½ tējk. sāls
  • ½ sarkanās paprikas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcinātu sīpolu apcep pannā ar augstām malām. Pievieno kariju un malto gaļu, dažas minūtes apbrūnina. Pievieno rīsus un dārzeņu buljonu. Uzliek vāku un vāra 25 minūtes. Kad līdz vārīšanās beigām palikušas 5 minūtes, pievieno zirņus, kukurūzu, sāli un piparus. Pārkaisa ar kubiņos sagrieztu papriku un pasniedz galdā!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas