Maltās gaļas risoto ar kariju

Sastāvdaļas

  • 1 ēd.karote margarīna vai sviesta
  • 1 sīpols
  • 1 ēd.kar. karija
  • 500 g maltās gaļas
  • Apm. 170 g rīsu
  • 500 g dārzeņu buljona (no kubiņa)
  • Apm. 125 g saldētu zirņu
  • Apm. 200 g konservētas kukurūzas
  • ¼ tējkar. melno piparu
  • ½ tējk. sāls
  • ½ sarkanās paprikas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcinātu sīpolu apcep pannā ar augstām malām. Pievieno kariju un malto gaļu, dažas minūtes apbrūnina. Pievieno rīsus un dārzeņu buljonu. Uzliek vāku un vāra 25 minūtes. Kad līdz vārīšanās beigām palikušas 5 minūtes, pievieno zirņus, kukurūzu, sāli un piparus. Pārkaisa ar kubiņos sagrieztu papriku un pasniedz galdā!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi