Sākums > Receptes > Uzkodas

Kartupeļi ar avokado pildījumu

2006. gada 19. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1. Nomazgā kartupeļus tekošā ūdenī.
2. Katrā kartupeļi iegriež šķēlumu.
3. Liek cepamajā traukā un cep cepeškrāsnī 200 grādu temparatūrā 50-55 minūtes.
4. Karstā pannā bez taukiem apgrauzdē sīki sagrieztu spaķi.
5. Kartupeļus pārdala uz pusēm.
6. Izņem mīkstumus un to sajauc ar krējumu, saspaidītu avokado un pusi no speķa.
7. Pievieno estragonu.
8. Ar konditorejas turzu vai karoti masu pilda kartupeļu pusītēs.
9. Pārkaisa ar atlikušo speķi un maurlokiem.
Uz augšu