Mīdiju uzkoda ar olīvām

Sastāvdaļas

  • $ personam
  • Apm. 250 g konservētu mīdiju
  • 1 -2 endīvijas ( noderēs arī citi salāti)
  • 15 melnās olīvas
  • 15 zaļās olīvas
  • 1 ēd.k. baltvīna etiķa
  • ½ tējk. sāls
  • ½ tējk. pipari
  • 3 -4 ēd.k. eļļas
  • Apm. 10 cm purava

Pagatavošana

15 min.
  1. Mīdijas labi notecina.
  2. Salātus labi noskalo un sagriež.
  3. Sīki sagriež olīvas.
  4. Gatavo mērci no baltvīna etiķa, sāls, eļļas un pipariem.
  5. Puravus noskalo un sagriež tievos gredzenos.
  6. Uz 4 šīvjiem kārto salātus, mīdijas un olīvas.
  7. Pārlej ar vīna etiķa mērci.
  8. Pārkaisa ar puravu gredzeniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi