Fiksās ābolmaizes

Sastāvdaļas

  • Tostermaize
  • 4 olas
  • 500 g skābais krējums
  • 4 vidēji āboli
  • Kanēlis
  • Cukurs
  • Vaniļas cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Cepešpannu izklāj ar baltmaizi. Ābolus sarīvē pārklāj baltmaizi. Virsū uzkaisa cukuru. Olas ar krējumu kanēli un vaniļas cukuru labi samaisa un pārlej visam pāri. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 225 grādos līdz krējuma un olas maisījums ir sarecējis un virspusē izveidojusies zeltaini brūna garoziņa

Komentāri

roberts 2014. gada 4. janvāris 19:08
ko?
Dāvis 2014. gada 4. janvāris 19:07
Mmmmmmm.Garšīgi es nekad neaizmirsisu so garsu.
roberts 2014. gada 4. janvāris 19:05
vispar ja garsigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi