Laša kanepē

Sastāvdaļas

  • 50 g skābā krējuma
  • 2 ēd.k. sasmalcinātu maurloku
  • ½ tējk. citronpiparu
  • 1 tortilja
  • 100 g plāni sagriezta kūpināta laša

Pagatavošana

1 min.
  1. Krējumu sajauc ar maurlokiem un citrionpipariem.
  2. No tortiljas izgriež kvadrātu.
  3. Pārziež ar krējuma maisījumu.
  4. Virsū liek laša šķēles.
  5. Satin veltnītī.
  6. Tieši pirms pasniegšanas veltnīti sagriež 1 cm biezās šķēlēs.
  7. Rotā ar maurlokiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi