Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Laša kanepē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 50 g skābā krējuma
  • 2 ēd.k. sasmalcinātu maurloku
  • ½ tējk. citronpiparu
  • 1 tortilja
  • 100 g plāni sagriezta kūpināta laša
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Krējumu sajauc ar maurlokiem un citrionpipariem.
  2. No tortiljas izgriež kvadrātu.
  3. Pārziež ar krējuma maisījumu.
  4. Virsū liek laša šķēles.
  5. Satin veltnītī.
  6. Tieši pirms pasniegšanas veltnīti sagriež 1 cm biezās šķēlēs.
  7. Rotā ar maurlokiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas