Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Romescu mērce

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 20 lieli sagriezti tomāti
  • 3 kausi maltas mandeles
  • 15 maltas ķiploku daiviņas
  • 1 tējkarote kajēnas piparu
  • 2 tējkarotes sāls
  • 3 kausi sarkanvīna etiķa
  • 2 kausi olīveļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Samalt visas sastāvdaļas, izņemot etiķi un eļļu, vienmērīgā masā. Pievienot etiķi un vēlreiz malt visu kopā. Paralēli malšanai pievienot eļļu, lai tā pilnībā iesūcas masā.
  2. Šo mērci vēlams pasniegt ar zivi, kas cepta ar baltvīnu. Pārlejiet mērci pār zivi tieši pirms pasniegšanas un garnējiet ar dārzeņiem.
  3. Šo mērci var glabāt sasaldētu ledusskapī 1 vai 2 dienas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas