Romescu mērce

Sastāvdaļas

  • 20 lieli sagriezti tomāti
  • 3 kausi maltas mandeles
  • 15 maltas ķiploku daiviņas
  • 1 tējkarote kajēnas piparu
  • 2 tējkarotes sāls
  • 3 kausi sarkanvīna etiķa
  • 2 kausi olīveļļas

Pagatavošana

1 min.
  1. Samalt visas sastāvdaļas, izņemot etiķi un eļļu, vienmērīgā masā. Pievienot etiķi un vēlreiz malt visu kopā. Paralēli malšanai pievienot eļļu, lai tā pilnībā iesūcas masā.
  2. Šo mērci vēlams pasniegt ar zivi, kas cepta ar baltvīnu. Pārlejiet mērci pār zivi tieši pirms pasniegšanas un garnējiet ar dārzeņiem.
  3. Šo mērci var glabāt sasaldētu ledusskapī 1 vai 2 dienas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi