Pikanta gaišā tomātu mērce

Sastāvdaļas

  • Tomāti (2)
  • Krējums
  • Majonēze
  • Ķiploki (pēc garšas)
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Paņemsim tomātus un sarīvēsim līdz krējuma konsistencei (ar visām ādiņām un pārējo), ķiplokspiedē izspiedīsim tik daudz ķiploku cik kam vajag, tad pievienosim garšvielas cik kam tīk un beigās pieliksim diezgan daudz krējuma un majonēzes attiecībā ½(krējuma uz pusi mazāk nekā majonēzes) un tad to visu samaisīsim. Vislabāk lietot ar rīsiem un makaroniem, kā arī gaļas ēdieniem. Brīdinājums: Sanāk diezgan taukaini, tāpēc tiem, kas ievēro diētu, nav ieteicams

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi