Citronu, pētersiļu, tomātu mērce

Sastāvdaļas

  • ¼ krūze olīveļļas
  • ¼ krūze sasmalcināta sīpola
  • ½ krūze zivs buljona
  • 1 krūze sagrieztu tomātu
  • ½ tējkarotes svaiga timiāna vai ¼ tējkarotes kaltēta timiāna
  • 1 tējkarote svaiga sakapāta bazilika
  • 1 mārciņa sagrieztas ātes filejas
  • 1 tējkarote samaltas citrona mizas
  • 2 galda karotes citronu sulas
  • ¼ krūze svaigu sakapātu pētersīļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Lielā pannā uzkarsē eļļu, tad ieliek sīpolus un apcep brūnganus, pielej zivs buljonu un pasilda 1 minūti, tad pievieno visu pārējo (izņemot citronu sulu un pētersīļus) un gatavo 7-8 minūtes uz mērenas uguns. Tad pielej sulu un uzber pētersīļus.
  2. Labi garšo kopā ar makaroniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi