Anšovu- vīna mērce

Sastāvdaļas

  • 500 g anšovu
  • 1 l sausa sarkana vīna
  • 5 l baltvīna etiķa
  • 15 g ķiploku un žāvēta muskatrieksta mizas
  • 2 gb sagriezta ingvera
  • Mazliet melno piparu
  • Citrona miza
  • Mārrutki
  • Liels sīpols
  • Timiāna un kalnumētras buntīte (augi

Pagatavošana

1 min.
  1. Lieciet visus šos produktus katliņā un vāriet uz lēnas uguns apmēram stundu, pēc tam izsijājiet visu caur sietu un atdzesējiet. Kad mērce ir atdzisusi, ielejiet to pudelē un pielieciet garšvielas (ne augus). Uz pannas izkausējiet lielāku sviesta pikuci, un, kad tas ir pārvērties krēmīgā masā, pielieciet visu pārējo klāt no pudeles. Nedrīkst liet klāt ūdeni!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi