Aukstā tomātu un apelsīnu zupa 2

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Apm. 175 g saldētu jauktu sēņu
  • 1 ēd.k. margarīna vai sviesta
  • 2 burkāni
  • 1 puravs
  • 1 -2 pētersīļu saknes
  • 1 ēd.k. kviešu miltu
  • 800 g gaļas buljonu (no kubika)
  • 1 olas dzeltenums
  • 100 g saldā krējuma
  • Sāls un pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. .Sēnes atkausē, notecina un nedaudz sasmalcina.
  2. Tad liek zupas katliņā un vāra, līdz iztvaikojis liekais šķidrums
  3. un sēnes iegūst krāsu.
  4. Notīra burkānus un pētersīļus. Noskalo puravu. Visus dārzeņus
  5. sagriež kubikos.
  6. Tad tos pievieno sēnēm un nedaudz apbrūnina.
  7. Pēc tam pārkaisa miltus un samaisa. Pielej gaļas buljonu un vāra 10-
  8. 15 min.
  9. Saputo olas dzeltenumu ar saldo krējumu.
  10. Noceļ katliņu no plīts un iejauc olas-krējuma maisījumu. Maisījums
  11. zupu iebiezina un tā kļūst samtaina. ja nepieciešams, pievieno sāli
  12. un piparus. Kad zupa ir iebiezināta to nedrīkst vairāk vārīt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi