Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Aukstā tomātu un apelsīnu zupa 2

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Apm. 175 g saldētu jauktu sēņu
  • 1 ēd.k. margarīna vai sviesta
  • 2 burkāni
  • 1 puravs
  • 1 -2 pētersīļu saknes
  • 1 ēd.k. kviešu miltu
  • 800 g gaļas buljonu (no kubika)
  • 1 olas dzeltenums
  • 100 g saldā krējuma
  • Sāls un pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. .Sēnes atkausē, notecina un nedaudz sasmalcina.
  2. Tad liek zupas katliņā un vāra, līdz iztvaikojis liekais šķidrums
  3. un sēnes iegūst krāsu.
  4. Notīra burkānus un pētersīļus. Noskalo puravu. Visus dārzeņus
  5. sagriež kubikos.
  6. Tad tos pievieno sēnēm un nedaudz apbrūnina.
  7. Pēc tam pārkaisa miltus un samaisa. Pielej gaļas buljonu un vāra 10-
  8. 15 min.
  9. Saputo olas dzeltenumu ar saldo krējumu.
  10. Noceļ katliņu no plīts un iejauc olas-krējuma maisījumu. Maisījums
  11. zupu iebiezina un tā kļūst samtaina. ja nepieciešams, pievieno sāli
  12. un piparus. Kad zupa ir iebiezināta to nedrīkst vairāk vārīt.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgie pelmeņi

Sātīgie pelmeņi

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas