Rīsu garneļu zupa

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 gr. šķeltie, zaļie zīrņi
  • 100 gr. rīsi
  • 1 burkāns
  • 200 gr. tīrītas garneles
  • 2 dārzeņu buljona kubiki
  • 1 pac saldais krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Ieberam bļodiņā šķeltos zirņus , pārlejam ar karstu ūdeni un atstājam uz 30 min :)
  2. Pa to laiku notīram, sarīvējam burkānu. Atsaldējam garneles.
  3. Liekam katlu ar aptuveni 2,5 litriem ūdens, metam iekšā burkānus, buljona kubikus,un šķeltos zirnīšus. Vāram līdz zirņi mīksti uz lēnas uguns, ik pa brīdim maisot. Kad tas izdariits pievienojam rīsus , kad rīsi mīksti pievienojam garneles pavāram 10 min .
  4. Pašās beigās pielejam pēc garšas saldo krējumu un pievienojam garšvielas :)sSamaisam , kad zupa uzmet burbuli griežam nost

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi