Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Rīsu garneļu zupa

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 gr. šķeltie, zaļie zīrņi
  • 100 gr. rīsi
  • 1 burkāns
  • 200 gr. tīrītas garneles
  • 2 dārzeņu buljona kubiki
  • 1 pac saldais krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ieberam bļodiņā šķeltos zirņus , pārlejam ar karstu ūdeni un atstājam uz 30 min :)
  2. Pa to laiku notīram, sarīvējam burkānu. Atsaldējam garneles.
  3. Liekam katlu ar aptuveni 2,5 litriem ūdens, metam iekšā burkānus, buljona kubikus,un šķeltos zirnīšus. Vāram līdz zirņi mīksti uz lēnas uguns, ik pa brīdim maisot. Kad tas izdariits pievienojam rīsus , kad rīsi mīksti pievienojam garneles pavāram 10 min .
  4. Pašās beigās pielejam pēc garšas saldo krējumu un pievienojam garšvielas :)sSamaisam , kad zupa uzmet burbuli griežam nost
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas