Sākums > Receptes > Zupas

Rīsu garneļu zupa

2006. gada 19. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Ieberam bļodiņā šķeltos zirņus , pārlejam ar karstu ūdeni un atstājam uz 30 min :)
2. Pa to laiku notīram, sarīvējam burkānu. Atsaldējam garneles.
3. Liekam katlu ar aptuveni 2,5 litriem ūdens, metam iekšā burkānus, buljona kubikus,un šķeltos zirnīšus. Vāram līdz zirņi mīksti uz lēnas uguns, ik pa brīdim maisot. Kad tas izdariits pievienojam rīsus , kad rīsi mīksti pievienojam garneles pavāram 10 min .
4. Pašās beigās pielejam pēc garšas saldo krējumu un pievienojam garšvielas :)sSamaisam , kad zupa uzmet burbuli griežam nost
Uz augšu