Omes pavasara zupa

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Putraimi, piens, sāls, zaļumi (loki, dilles) un jaunās biešu lapas

Pagatavošana

1 min.
  1. jaunas (nepāraugušas) biešu lapas applaucē karstā ūdenī, mazliet atdzesē un sagriež smalki (kā skābenes).
  2. tikmēr liek vārīties putraimus, kad tie gatavi, pievieno sagrieztās biešu lapas, pienu, sāli un zaļumus. zupai jābūt pasāļai un gaiši zaļai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi