Laupitajzupa33

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • Liellopu gaļa 650 g
  • Burkāni 140 g
  • Sīpoli 150 g
  • Seleriju saknes 160 g
  • Puravi 140 g
  • Šampinjoni 140 g
  • Spināti 20 g
  • Eļļa 25 ml
  • Paprikas pulveris 4 g
  • Ķimenes 2 g
  • Rupjā sāls 2 g
  • Dūmu garšviela 2 g

Pagatavošana

1 min.
  1. Liellopu šķiņķi nomazgā, sagriež nelielos kubiciņos, apcep nelielā eļļas daudzumā. Pievieno smalki sagrieztus sīpolus, salmiņos sagrieztus burkānus, salmiņos sagrieztu selerijas sakni, salmiņos sagrieztu puravu, saldo paprikas pulveri un ķimenes. Tad visu kopā apcep un pievieno ūdeni. Kad ūdens uzvārījies, pievieno sāli un salmiņos sagrieztu, iepriekš apceptu cūkas krūtiņu. Vāra līdz liellopa gaļa gatava, tad pievieno šampinjonus un dūmu garšvielu. Vāra 10 minūtes. Pie pasniegšanas pievieno iepriekš novārītus makaronus un iepriekš nomazgātas spinātu lapas

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi