Laupitajzupa33

2006. gada 19. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Liellopu šķiņķi nomazgā, sagriež nelielos kubiciņos, apcep nelielā eļļas daudzumā. Pievieno smalki sagrieztus sīpolus, salmiņos sagrieztus burkānus, salmiņos sagrieztu selerijas sakni, salmiņos sagrieztu puravu, saldo paprikas pulveri un ķimenes. Tad visu kopā apcep un pievieno ūdeni. Kad ūdens uzvārījies, pievieno sāli un salmiņos sagrieztu, iepriekš apceptu cūkas krūtiņu. Vāra līdz liellopa gaļa gatava, tad pievieno šampinjonus un dūmu garšvielu. Vāra 10 minūtes. Pie pasniegšanas pievieno iepriekš novārītus makaronus un iepriekš nomazgātas spinātu lapas
Uz augšu