Ķiršu zupa 2

Sastāvdaļas

  • 375 g ķiršu (svaigi vai saldēti)
  • 50 g cukura
  • Kanēlis
  • 1 ĒK citrona sulas
  • Citrona miziņas
  • 1 ĒK kartupeļu cietes

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķiršus nomazgā un izņem kauliņus, ja nepieciešams. Katliņā ielej ¾ l ūdens, pievieno cukuru, kanēli, citrona miziņu, ieliek ķiršus un vāra līdz ogas mīkstas.
  2. Lēni maisot, pielej aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti, uzvāra un noņem no uguns. Zupu var pasniegt gan siltu, gan aukstu. Kā piedevas izmantot mandeļu cepumus, sniega klimpas (peldošās salas) un mannas klimpas

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi