Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ķiršu zupa 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 375 g ķiršu (svaigi vai saldēti)
  • 50 g cukura
  • Kanēlis
  • 1 ĒK citrona sulas
  • Citrona miziņas
  • 1 ĒK kartupeļu cietes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķiršus nomazgā un izņem kauliņus, ja nepieciešams. Katliņā ielej ¾ l ūdens, pievieno cukuru, kanēli, citrona miziņu, ieliek ķiršus un vāra līdz ogas mīkstas.
  2. Lēni maisot, pielej aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti, uzvāra un noņem no uguns. Zupu var pasniegt gan siltu, gan aukstu. Kā piedevas izmantot mandeļu cepumus, sniega klimpas (peldošās salas) un mannas klimpas
Receptes.lv Iesaka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas