Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Gulaša zupa 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g liellopa gaļa, 3 vidēji sīpoli, 2 paprikas, 3 lieli kartupeļi, gulaša piedeva, paprikas pulveris, 2 ē/k tomātu pasta, svaigi zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež stienīšos, apcep pannā, līdz izveidojas brūngana garoziņa, pievieno sāli garšvielu, paprikas pulveri. Gredzenos sagrieztus sīpolus pievieno gaļai, visu apcep, pielej nedaudz ūdeni (¼ glāzi)un aizvākotā pannā sautē 20 min..Tad visu liek katlā, pārlej ar pannas atvārījumu (pannā ielej ūdeni un uzvāra, lai viss garšīgais sacepums tiek zupā)pēc vajadzības vēl pielej karstu ūdeni, pieliek kubiņos sagrieztu papriku un vāra līdz gaļa mīksta. Tad pieliek kubiņos sagrieztus kartupeļus un tomātu pastu. Kad viss gatavs, ieber zaļumus.
  2. P.S. Garšvielas pievieno pēc garšas, kam tīk asāks tas pieliek vairāk
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābenes bez sāls ziemai

Skābenes bez sāls ziemai

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas