Gulaša zupa 2

2006. gada 19. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sagriež stienīšos, apcep pannā, līdz izveidojas brūngana garoziņa, pievieno sāli garšvielu, paprikas pulveri. Gredzenos sagrieztus sīpolus pievieno gaļai, visu apcep, pielej nedaudz ūdeni (¼ glāzi)un aizvākotā pannā sautē 20 min..Tad visu liek katlā, pārlej ar pannas atvārījumu (pannā ielej ūdeni un uzvāra, lai viss garšīgais sacepums tiek zupā)pēc vajadzības vēl pielej karstu ūdeni, pieliek kubiņos sagrieztu papriku un vāra līdz gaļa mīksta. Tad pieliek kubiņos sagrieztus kartupeļus un tomātu pastu. Kad viss gatavs, ieber zaļumus.
2. P.S. Garšvielas pievieno pēc garšas, kam tīk asāks tas pieliek vairāk
Uz augšu