Borščs 2

Sastāvdaļas

  • Gaļa
  • Bietes
  • Burkāni
  • Pētersīļu saknes
  • Kāposts
  • Sīpols
  • Saldie pipari
  • Tomāti
  • Kartupeļi
  • Sāls
  • Cukurs
  • Lauru lapa
  • Melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā ar aukstu ūdeni ieliek gaļas gabalu un vienlaikus sagrieztu bieti. Sagatavo burkānus, pētersīļu saknes, smalki sagrieztus kāpostus un sīpolu. Kad biete būs mīksta, izņemiet to. Buljonā ielieciet saknes un kāpostus, saldo piparu vai tomātus. Pēc 15-20 min. pievienojiet sagrieztus kartupeļus.
  2. Tiklīdz kartupeļi būs izvārījušies, katlā iemet sīpolu uz 2-3 min. Pievieno sāli, cukuru, lauru lapu un vairākus melnos piparus.
  3. Noņemiet katlu no uguns un ieberiet tajā sarīvētas bietes

Komentāri

jānis 2012. gada 17. oktobris 12:33
kur likt to bieti, . Sanāk borščš bez bietēm

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi