Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Borščs 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gaļa
  • Bietes
  • Burkāns
  • Pētersīļu saknes
  • Kāposts
  • Sīpols
  • Saldie pipari
  • Tomāts
  • Kartupelis
  • Sāls
  • Cukurs
  • Lauru lapa
  • Melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā ar aukstu ūdeni ieliek gaļas gabalu un vienlaikus sagrieztu bieti. Sagatavo burkānus, pētersīļu saknes, smalki sagrieztus kāpostus un sīpolu. Kad biete būs mīksta, izņemiet to. Buljonā ielieciet saknes un kāpostus, saldo piparu vai tomātus. Pēc 15-20 min. pievienojiet sagrieztus kartupeļus.
  2. Tiklīdz kartupeļi būs izvārījušies, katlā iemet sīpolu uz 2-3 min. Pievieno sāli, cukuru, lauru lapu un vairākus melnos piparus.
  3. Noņemiet katlu no uguns un ieberiet tajā sarīvētas bietes
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas