Aveņu zupa ar frikadelem

Sastāvdaļas

  • 800 g saldētu aveņu
  • Dabīgās vaniļas pāksts mīkstums(ja nav jāizlīdzās ar labas kvalitātes vaniļas cukura)
  • 3 olas
  • 100 ml saldā krējuma
  • 1 ēd.k. cukura
  • Sviests
  • 125 ml sarkanvīna
  • Gabaliņš citrona miziņas
  • Baziliks dekorēšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Atlaidinam ogas,ar mikseri saputojam olas ar krējumu,cukuru un vaniļu.Iesmērējam ar sviestu lēzenu plāti,izliekam tur olu masu,pārklājam ar folliju,liekam cepeškrāsnī ūdens peldē uz 40 min.200*C.Uzvāram vīnu ar citrona miziņu,pievienojam avenes un vāram uz lēnas uguns 10 min.Izberžam caur sietu,atdzesējam.Sagriežam olu masu rombiņos,lejam zupu šķīvjos,dekorējam ar rombiņiem un bazilika lapiņām

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi