Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Aveņu zupa ar frikadelem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g saldētu aveņu
  • Dabīgās vaniļas pāksts mīkstums(ja nav jāizlīdzās ar labas kvalitātes vaniļas cukura)
  • 3 olas
  • 100 ml saldā krējuma
  • 1 ēd.k. cukura
  • Sviests
  • 125 ml sarkanvīna
  • Gabaliņš citrona miziņas
  • Baziliks dekorēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Atlaidinam ogas,ar mikseri saputojam olas ar krējumu,cukuru un vaniļu.Iesmērējam ar sviestu lēzenu plāti,izliekam tur olu masu,pārklājam ar folliju,liekam cepeškrāsnī ūdens peldē uz 40 min.200*C.Uzvāram vīnu ar citrona miziņu,pievienojam avenes un vāram uz lēnas uguns 10 min.Izberžam caur sietu,atdzesējam.Sagriežam olu masu rombiņos,lejam zupu šķīvjos,dekorējam ar rombiņiem un bazilika lapiņām
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas