Mīklas veltnīši ar šķiņķa pildījumu

Sastāvdaļas

  • 200 g svaigas vai saldētas sviestas mīklas
  • 75 g šķiņķa
  • 50 g sarīvēta siera
  • 2 ēd.k. sasmalcinātu pētersīļu
  • 2 ēd.k. sinepju
  • Pārziešanai: 1 olu

Pagatavošana

45 min.
  1. Ja nepieciešams, atkausē saldēto mīklu.
  2. Izveltnē to nedaudz lielāku un sadala 4 gabalos.
  3. Šķiņķi sagriež kubiciņos un sajauc ar rīvētu sieru, sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem un sinepēm.
  4. Iegūto maisījumu liek uz mīklas četrstūrīšiem.
  5. Satin veltnīšus.
  6. Galus aiztaisa, mīklu nedaudz pagriežot.
  7. Sagatavotos veltnīšus pārziež ar olu un liek uz plāts, kas pārklāta ar cepamo papīru.
  8. Cep cepeškrāsnī vidējā daļā 225 grādu temperatūrā apmēram 15 minūtes.
  9. Atdzesē uz režģa.
  10. Pasniedz ar salātiem, tomātiem, kā uzkodu vai kā vieglās vakariņas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi