Sākums > Receptes > Brokastis

Svaigas garneļu maizītes

2006. gada 19. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
30 min
1. Majonēzes gatavošanās: Mikserī saputo olas dzeltenumus, sinepes, etiķi un sāli.
2. Vienmērīgi, tievā strūklā nepārtraukti putojot, masai pievieno augu eļļu.
3. Majonēzi atdzesē vēsā vietā.
4. Notīra garneles un nedaudz sasmalcina.
5. Garneles sajauc ar sasmalcinātām dillēm.
6. Pievieno 1 dl sagatavotās majonēzes.
7. Pieliek baltos piparus un citronu sulu.
8. Ar glāzi veido apaļas formas maizītes.
9. Apcep sviestā vai margarīnā, līdz tās kļūst kraukšķīgas.
10. Tad maizītēm uzliek garneļu maisījumu.
11. Rotā ar kaviāru un diļļu zriņiem.
Uz augšu