Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Svaigas garneļu maizītes

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g notīrītu garneļu
  • 2 ēd.k. sasmalcinātu diļļu
  • ¼ tējk. balto piparu
  • 1 -2 tējk. citronu sulas
  • 4 šķēles garauzdiņu maizes
  • 1 -2 ēd.k. sviesta vai margarīna
  • Majonēzi
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 ēd.k. sinepju
  • ½ ēd.k. vīna etiķa
  • ½ tējk. sāls
  • Pusgl. augu eļļas
  • Rotājums
  • 50 g kaviārs
  • Daži diļļu zariņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Majonēzes gatavošanās: Mikserī saputo olas dzeltenumus, sinepes, etiķi un sāli.
  2. Vienmērīgi, tievā strūklā nepārtraukti putojot, masai pievieno augu eļļu.
  3. Majonēzi atdzesē vēsā vietā.
  4. Notīra garneles un nedaudz sasmalcina.
  5. Garneles sajauc ar sasmalcinātām dillēm.
  6. Pievieno 1 dl sagatavotās majonēzes.
  7. Pieliek baltos piparus un citronu sulu.
  8. Ar glāzi veido apaļas formas maizītes.
  9. Apcep sviestā vai margarīnā, līdz tās kļūst kraukšķīgas.
  10. Tad maizītēm uzliek garneļu maisījumu.
  11. Rotā ar kaviāru un diļļu zriņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas