Svaigas garneļu maizītes

Sastāvdaļas

  • 250 g notīrītu garneļu
  • 2 ēd.k. sasmalcinātu diļļu
  • ¼ tējk. balto piparu
  • 1 -2 tējk. citronu sulas
  • 4 šķēles garauzdiņu maizes
  • 1 -2 ēd.k. sviesta vai margarīna
  • Majonēzi
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 ēd.k. sinepju
  • ½ ēd.k. vīna etiķa
  • ½ tējk. sāls
  • Pusgl. augu eļļas
  • Rotājums
  • 50 g kaviārs
  • Daži diļļu zariņi

Pagatavošana

30 min.
  1. Majonēzes gatavošanās: Mikserī saputo olas dzeltenumus, sinepes, etiķi un sāli.
  2. Vienmērīgi, tievā strūklā nepārtraukti putojot, masai pievieno augu eļļu.
  3. Majonēzi atdzesē vēsā vietā.
  4. Notīra garneles un nedaudz sasmalcina.
  5. Garneles sajauc ar sasmalcinātām dillēm.
  6. Pievieno 1 dl sagatavotās majonēzes.
  7. Pieliek baltos piparus un citronu sulu.
  8. Ar glāzi veido apaļas formas maizītes.
  9. Apcep sviestā vai margarīnā, līdz tās kļūst kraukšķīgas.
  10. Tad maizītēm uzliek garneļu maisījumu.
  11. Rotā ar kaviāru un diļļu zriņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi