Selerijas karbonāde

Sastāvdaļas

  • Sakņu selerija("ābolu" selerija)
  • 2 olas
  • 1 ķiploka daivinja
  • Gašvielas pēc pašu izvēles
  • Milti panēšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Seleriju sagriež šķēlēs un izdauza ar gaļas āmuru no abām pusēm. Sakuļ olas ar garšvielām un saspiestu ķiploka daiviņu.
  2. Panē seleriju līdzīgi kā parasto karbonādi- miltos un olā. Cep līdz zeltainam brūnumam.
  3. Pasniedz ar kartupeļu biezeni un skābiem gurķiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi