Tūkstoss salu

2006. gada 19. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Izvēlas vidēja lieluma kāpostgalviņu, notīra, pārgriež uz pusēm un liek vārīties sālsūdenī. Vāra līdz tā kļūst mīksta. Kāpostgalviņas pusītes labi notecina, sagriež biezās šķēlēs, pārkaisa ar garšvielām (“Vegeta”, maltiem melnajiem pipariem), apviļā miltos, sakultā olā un rīvmaizē, kas sajaukta ar sezama sēkliņām. Sagatavotu karbonādi liek uz sakarsētas ietaukotas pannas un cep no abām pusēm, līdz tā kļūst dzeltenbrūna. Cepšanas noslēgumā plīts temperatūru pazemina, pannai uzliek vāku un pasautē vēl 3-5 minūtes. Kāpostu karbonādi pasniedz pārlietu ar “Tūkstoš salu” mērci
Uz augšu