Tūkstoss salu

Sastāvdaļas

  • 800 g svaigu kāpostu
  • 80 g kviešu miltu
  • 2 olas
  • 80 g rīvmaizes
  • 80 g sezama sēkliņu
  • 120 g olīveļļas
  • 1 pudelīte “Mērce Tūkstoš salas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izvēlas vidēja lieluma kāpostgalviņu, notīra, pārgriež uz pusēm un liek vārīties sālsūdenī. Vāra līdz tā kļūst mīksta. Kāpostgalviņas pusītes labi notecina, sagriež biezās šķēlēs, pārkaisa ar garšvielām (“Vegeta”, maltiem melnajiem pipariem), apviļā miltos, sakultā olā un rīvmaizē, kas sajaukta ar sezama sēkliņām. Sagatavotu karbonādi liek uz sakarsētas ietaukotas pannas un cep no abām pusēm, līdz tā kļūst dzeltenbrūna. Cepšanas noslēgumā plīts temperatūru pazemina, pannai uzliek vāku un pasautē vēl 3-5 minūtes. Kāpostu karbonādi pasniedz pārlietu ar “Tūkstoš salu” mērci

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi