Viltotais zaķis 2

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa no 500gr līdz 1kg
  • 2 olas
  • Pārējais pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sataisi normālu kotlešu mīklu, vari tur iejaukt kādu vārītu olu, vārītu burkānu, zaļo zirnīti no burciņas - kas nu garšo.
  2. Saveļ no mīklas tādu kā kukulīti, sabaksti vai iegriez virsiņu, ja patīk, un šauj cepeškrāsnī. Cep kamēr gatavs, parasti ir tad, kad zaķis ir tapis jauki brūns. Ņem viņu laukā un pārzied ar sakultu olu, būs drusku spīdīgs un labāk izskatīsies

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi