Pienā sautēta cūkgaļa

Pienā sautēta cūkgaļa
Foto: Depositphotos.com
Piens ar citronu piešķirs gaļai brīnišķīgu garšu.

Sastāvdaļas

  • 500 ml piena
  • 400 g cūkgaļas filejas
  • 1 sīpols
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. žāvēta rozmarīna
  • 1 sarīvēta citrona miziņa
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež nelielās strēmelītēs fileju.
  2. Apcep gaļu kopā ar sakapātām ķiploka daiviņām, sagrieztu sīpolu, tējkaroti žāvēta rozmarīna, pipariem, sāli, sarīvētu citrona miziņu.
  3. Pielej pienu un zem vāka uz lēnas uguns, ik pa brīdim maisot, sautē 20 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Pielej pienu un zem vāka uz lēnas uguns, ik pa brīdim maisot...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi