Gaļa siera mercē

2006. gada 19. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Cūkgaļu sagriež nelielos gabaliņos un uz lielas uguns apcepj panā, lai izveidotos nedaudz garoziņa. Tikmēr katliņā ir uzvārīts ūdens.Sagāž gaļu katlā un sautē vai vārā(saucat to kā gribat)Ūdenim jābūt ir par trešdaļu vairāk nekā gaļai. Precīzi nepateikšu bet apmēram 30 - 40 min laikā gaļa būs mīksta, tas protams atkarīgs no katra individuāli cik stingri zobi:))Sautēšanas laikā piegāž klāt vegetu peec garshas( ja nepatīk vegeta- varat cīnīties ar dažādu garšvielu dozēšanu paši)Pagaršojat - gaļa mīksta. Sagāžat iekšā abas kausētā siera paciņas katlā un izmaisat. Man patīk vēl pēc tam ieplūkāt iekšā kādus zaļumus, baziliku, pētersili un t.t. Ticiet man njam... njam... njam. Pasniedz ar tradicionālām piedevām:)
Uz augšu