Šķiņku kāpostu tīteņi

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltās gaļas
  • 300 g vārītu rīsu
  • Svaigi kāposti
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostus sarīvē un apcep uz pannas, katlā, vai dziļā pannā liek kārtām kāpostus, gaļu un rīsus, pārlej ar vārītu ūdeni, pievieno sāli vai buljona kubiņu un sautē - pēc uzvārīšanās uz lēnas uguns apmēram 30 minūtes

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi