Šokolādes riekstu kūka 2

Sastāvdaļas

  • 5 tējk. sviesta
  • 1 krūze kukurūzas sīrupa
  • 1 /3 krūzes brūnā cukura
  • 1 /8 tējk. sāls
  • 1 ¼ tējk. vaniļas esences
  • 3 olas
  • 50 g mandeļu
  • 50 g pekanriekstu
  • 50 g pistāciju
  • 100 g melnās šokolādes

Pagatavošana

1 min.
  1. Izkausē sviestu līdz brīdim, kad tas sāk burbuļot.
  2. - Maigi vāra 1-2 min., līdz tas kļūst gaiši brūns.
  3. - Noņem no uguns.
  4. - Nolej pusi no sviesta daudzuma krūzē un noliek malā.
  5. - Iejauc sīrupu, cukuru, sāli un vanilīnu. Maisa, kamēr masa labi samaisīta un gluda.
  6. - Pievieno olas.
  7. - Mīklas formā ieliek šokolādi un riekstus.
  8. - Pārlej ar maisījuma masu.
  9. - Pāri pārkaisa šokolādi un cep krāsnī 1500C.

Komentāri

Ieva 2014. gada 20. janvāris 13:27
Kur var nopirkt kukurūzas sīrupu?
Agneta 2013. gada 26. janvāris 19:53
Es domāju, ka var mikroviļņu krāsni arī! :)) Pamēģināju, sanāca tāda pašķidra, bet kopumā bija super! Paldies par recepti.
xoxo. Agne4a
Karina 2012. gada 7. maijs 13:20
izcila kuka man nav citu komentaru

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi