Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes riekstu kūka 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 tējk. sviesta
  • 1 krūze kukurūzas sīrupa
  • 1 /3 krūzes brūnā cukura
  • 1 /8 tējk. sāls
  • 1 ¼ tējk. vaniļas esences
  • 3 olas
  • 50 g mandeļu
  • 50 g pekanriekstu
  • 50 g pistāciju
  • 100 g melnās šokolādes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izkausē sviestu līdz brīdim, kad tas sāk burbuļot.
  2. - Maigi vāra 1-2 min., līdz tas kļūst gaiši brūns.
  3. - Noņem no uguns.
  4. - Nolej pusi no sviesta daudzuma krūzē un noliek malā.
  5. - Iejauc sīrupu, cukuru, sāli un vanilīnu. Maisa, kamēr masa labi samaisīta un gluda.
  6. - Pievieno olas.
  7. - Mīklas formā ieliek šokolādi un riekstus.
  8. - Pārlej ar maisījuma masu.
  9. - Pāri pārkaisa šokolādi un cep krāsnī 1500C.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rūjas salāti

Rūjas salāti

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas